English
Evolution
Krav Maga Hybrid

KMH is de evolutie van het traditionele Krav Maga. Het is een niet commercieel, eerlijk systeem dat jouw veiligheid kan waarborgen. Alleen datgene dat werkt op straat wordt getraind.

Wapens
Eskrima / Filipino Martial Arts

Een wapengebaseerd gevechtssysteem uit de Philipijnen waarbij de gewapende technieken direct omgezet kunnen worden naar het ongewapende gevecht. Er worden 2 trainingen per week gegeven.

Ongewapend gewapend
Panantukan

Of Pangamot. Er zijn nog meer benamingen. We hebben het over de ongewapende tak van Eskrima. Het kan niet genoeg benadrukt worden maar een belangrijk kenmerk van Eskrima is dat alle gewapende technieken naadloos overgaan naar ongewapende. In feite leer je dan met één inspanning 3 gevechtssystemen: mes- en stokvechten én het ongewapende gevecht.

Professionals
Hybrid Combat Systems

HCS is speciaal ontwikkeld voor veiligheidssprofessionals en hen die beroepshalve met geweld en agressie in aanraking kunnen komen.

Test-zone
Reality Check Training

Deze regelmatig terugkerende training heeft als doel jouw skills 'voor het echte werk' te testen in een veilige setting. Iedereen die een straatgerelateerd verdedigingssysteem traint is welkom, ook niet-leden.

Gezondheid (Privé-Training)
Personal Training Gezondheid

Een betere conditie opbouwen? Gewichtsverlies? Of juist een toename in gewicht? Leniger en soepeler worden?

Je had een blessure met functieverlies als gevolg en je wilt dit weer herstellen? 

Ik help je je doelen te bereiken op een verantwoorde én veilige manier onder mijn kundige en enthousiaste leiding.

Vechtsport (Privé-Training)
Personal Training Vechtsport

Je wil een van onze vechtsporten leren maar het lukt je niet aan de groepslessen deel te nemen; Personal Fight is dan de aangewezen weg. Of je wil een stevige intro in een van de vechtsporten hebben alvorens aa de groepslessen deel te nemen. Ook dan is het nuttig een aantal privétrainngen te boeken. 

Legaal wapen
Pocketstick Training

De Pocketstick, of Kubotan, Yawara, is een effectief wapen voor zelfverdediging. Het mooie ... het is legaal!

Conditie Training
Bokscardio

Deze conditie training is een workout waarbij je alleen of per tweetal bij een bokszak staat en alle spiergroepen traint - zowel op kracht als uithouding - zonder fysiek contact met een ander.  de oefeningen die je uitvoert zijn eenvoudige combinaties, geleend van het boksen en kickboksen.

Je wil meer?
Combinaties

Voor de veeleisende sporter zijn verschillende combinaties in het aanbod mogelijk. Mail voor informatie.