• Hoofd Instructeur
  • Assistent Instructeur
  • Instructeur worden

Koos Cuijpers
Eigenaar Dutch Krav Maga Federation (DKMF) en DKMF Fight Concepts
Founder Combat Krav Maga Reality Based Systems
Founder Krav Maga Hybrid Systems
Chief Instructor Combat Krav Maga RBS
Chief Instructor Krav Maga Hybrid Systems
Advanced instructor Knife Fighting
Advanced instructor Pangamot L5

 

Al ruim 20 jaar actief in de reality based zelfverdedigingssystemen onder de inspirerende
(bege-)leiding van onder meer onder Moni Aizik, Jim Wagner, Maj. Avi Nardia, Bill Kipp, Branimir Tudjan, Frans Stroeven e.a..

Na mijn opleiding in Commando Krav Maga bestudeerde ik - nieuwsgierig maar vooral niet tevreden met meerdere elementen van het CKM - alle andere Krav Maga systemen en stromingen. Het gewenste resultaat bleef uit. 7 Jaar geleden resulteerde dat in mijn deelname aan Krav Maga trainingen in het duitse Essen in een groep van ca. 30 professionals. Bijna elke week is er een IDF-instructor aanwezig is; ik zit dus dicht bij de bron van het Krav Maga zoals dat in Israel momenteel op professioneel vlak geïnstrueerd wordt. Het belangrijkste kenmerk van onze trainingsgroep is dat niemand helemaal tevreden is met de huidige aangeboden - steeds commerciëler wordende - Krav Maga systemen, mindsets en methodieken.

Vanuit deze trainingen en met name ook de training en inzichten binnen het FMA, Eskrma, Krabi Krabong, Defence Lab. TCFS e.a. ontwikkelde ik mijn huidige systeem 'Krav Maga Hybrid Systems'. Meer over het systeem vind je elders in deze site.
Tijdens een seminar, gehouden in een trainingslokatie van de GSG9 in Duitsland - juni 2012 - is mijn systeem, Krav Maga Hybrid, kritisch bekeken door diverse professionals op het gebied van reality based systemen. Dat resulteerde onder meer in een uitnodiging om naar Israel te komen voor een instructieweek.

Naast training heb ik heb ik een schat aan ervaring over hoe het er in 'de echte wereld' aan toe gaat. Als foto-journalist maakte ik vooral reportages aan de 'rand van de samenleving'. Gedurende ruim 10 jaar werkte ik voor internationale persbureaus in spanningsgebieden overal ter wereld. Conflictsituaties, fysiek geweld, agressie, oorlogshandelingen etc. waren aan de orde van de dag tijdens deze carriere.

Deze ervaringen vormen het fundament dat het systeem realistisch en praktisch heeft gemaakt. Ik ben van mening dat iedereen die te maken heeft gehad met geweld en fysieke agressie weet dat enkelvoudige technieken niet werken in noodsituaties. Alertheid, reactievermogen, stresstraining en creativiteit, naast alternatieven op standaarden geven je de mindset correct en effectief op te treden voor, tijdens en na een fysieke aanval.

Dit maakt de trainingen van DKMF Fight Concepts verre te prefereren boven alle andere commerciële 'reality based systemen'!

Assistent Instructeur Level 1 (i.o)

Mijn naam is Frank Weideman en ben 31 jaar.
Ik werk al 10 jaar als gevangenisbewaarder waar ik verschillende extra taken erbij doe.
Via het werk krijgen wij veel zelfverdedigingstrainingen, maar zelf ben ik nooit tevreden over de kwaliteit en toepasbaarheid van de technieken.

Na een aantal jaren te hebben gekickbokst, kwam ik in contact met DKMF Fight Concepts. In dit systeem is Pangamot en mesvechten (Eskrima) verwerkt.
De technieken en mindset zijn puur voor de straat zonder fancy bewegingen; het systeem is zeer offensief. Iets dat mij erg aansprak.
Nu train ik al 3 jaar bij Dhr Koos Cuijpers; Krav Maga Hybrid System, Pangamot en Knifefighting en mijn toekomstplannen zijn dat ik personal trainer wil worden, sport masseur en hoofdzakelijk werk als instructeur Krav Maga Hybrid System bij DKMF. Bezoek ook mijn FB-pagina SportProfs: http://wqd.nl/pL0d

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan mede door verschillende incidenten op het werk en dat neem ik mee in de training om mijzelf te kunnen verbeteren.
Iedereen zou dit systeem moeten leren voor zijn/haar zelfvedediging op straat.
Het feit is dat er tegenwoordig veel geweld wordt gebruikt waarbij het gebruik van wapens zoals een mes of een lang wapen niet wordt geschuwd. In het Krav Maga Hybrid System zijn de technieken praktisch hetzelfde in zowel het ongewapend als het wapende gevecht.
Met name door mijn mesvechttrainingen worden mijn reactiesnelheid en bodyangel veel sneller en dat completeert mij als allround vechter.

 

Is met deze korte bio jouw interesse gewekt in het Krav Maga Hybrid System kom dan eens meetrainen. Dat kan in Almere op maandag en vrijdagavond en in Amsterdam op dinsdagavond en zaterdagmiddag.
Op dinsdagavond geef ikzelf les in Amsterdam.
Opleidingen KRAV MAGA HYBRID SYSTEM: Apprentice- en Basic Instructor Courses
DKMF Fight Concepts zoekt mensen die hard willen werken, een reële kijk hebben op zelfverdediging, willen meeliften op het succes van DKMF Fight Concepts EN zich willen laten opleiden tot instructeur.
   

Pak je kans om opgeleid te worden tot Krav Maga Hybrid System instructor. Dit KM- systeem behoort tot 's werelds meest effectiefste en hardste zelfverdedigingssystemen en is sinds 2012 geadopteerd door de duitse antiterreur eenheid GSG9.
Start nu al met de training om voorbereid te zijn op de opleidingen die binnenkort van start gaan.

Je hoeft overigens niet persé instructor te (willen) worden na de opleiding. Je kunt de cursus ook gebruiken om snel en effectief je eigen vaardigheden naar een veel hoger niveau te pushen, je kennis en vaardigheden snel te verdiepen of om jouw studentenlevels in één keer te halen en dan direct door te gaan met de advanced trainingen.

Er worden twee opleidingen aangeboden:
(1) Apprentice Instructor Course: voor hen die instructeur willen worden en voor iedereen die in korte tijd de basis van het hele systeem onder de knie willen krijgen of hun al bestaande vaardigheden grondig willen verdiepen. Toegang tot de cursus heeft iedereen met een gezonde kijk op reality based gevechtssystemen, een achtergrond in eender welke vechtsport op enig niveau, een redelijk tot goede algemene lichamelijke fitheid, de bereidheid nieuwe inzichten te verwerven op het gebied van gevechtssystemen, kravisten uit andere KM stromingen.

(2) Basic Instructor Course. Met deze cursus bereik je een hoog niveau in het Krav Maga Hybrid System. Alleen toegang voor hen die de Apprentice Instructor Course hebben afgerond. Er bestaat wel een mogelijkheid om in deze cursus in te stappen voor hen die de Apprentice Instructor Course niet hebben gedaan; zij die in een ander Krav Maga systeem al een gevorderd niveau bereikt hebben en daar de hiaten hebben ontdekt kunnen deze invullen met deelname aan de Basic Instructor Course. Neem contact op voor deze mogelijkheid.

   

Op dit moment is er plaats voor instructeurs die
• trainingen kunnen waarnemen
• inhoudelijke en technische ondersteuning willen bieden aan bestaande vestigingen
• (intro-)trainingen kunnen verzorgen bij organisaties die switchen naar Krav Maga Hybrid System
• eigen, zelfstandige, vestigingen willen opzetten
• trainingen van de hoofd-instructeur kunnen waarnemen

DKMF Fight Concepts zoekt ook nog mensen die
• de hoofd-instructeur terzijde willen staan als assistent bij bezoek aan nieuwe vestigingen
• als assistent van de hoofd-instructeur willen fungeren bij demo's, gasttrainingen en seminars

DKMF Fight Concepts biedt jou een kans om een opleiding te volgen tot apprentice- of basic instructor Krav Maga Hybrid System.

Wil jij lesgeven of een zelfverdedigingssysteem leren voor je eigen veiligheid?
Of wil je een van ’s werelds beste zelfverdedigingssystemen snel beheersen én begrijpen?
Stap dan in de wereld van Krav Maga Hybrid System!

Velen gingen je voor want zij ontdekten dat Krav Maga Hybrid System het enige systeem is dat er op straat werkelijk toe doet. Niet voor niets heeft de Duitse anti-terreur eenheid GSG9 én de Israëlische KFIR het systeem van Koos Cuijpers in eigen trainingsprogramma opgenomen!

Krav Maga Hybrid System is een sterk gemoderniseerde vorm van een Israëlische Martial Art, ontstaan in de 40-er jaren van de vorige eeuw.
Die Martial Art voldeed toen uitstekend, het was zelfverdediging in optima forma en de organisaties die het systeem bewaken zijn trots op de ver doorgevoerde mindset van verdediging.

Maar met alleen verdedigen alleen ben je er niet ... zou het er een keer werkelijk op aan komen!

Krav Maga Hybrid System is veel meer en kenmerkt zich door zijn aanvallende mindset op het hoogste niveau. Vanuit tactische én strategische overwegingen kan het van levensbelang zijn zelf de aanval te openen. Het oorspronkelijke Krav Maga voorziet daar niet in!

Train je bij DKMF Fight Concepts dan ervaar je ook hoe het is, al tijdens de verdediging de tegenaanval te openen; eigenlijk is de verdediging al een aanval.
De mindset van Krav Maga Hybrid System is de aanval op het hoogste niveau!

Vanwege de ongekende combat mentaliteit die het PANGAMOT STREET FIGHTING systeem kenmerkt is Cuijpers deze stijl gaan bestuderen en trainen en is instructeur geworden onder GM Frans Stroeven.
Pangamot, ontwikkeld op het slagveld, betekent ‘totaal gevecht’, alles is toegestaan; de overwinning is het enige dat telt.  Combat Krav Maga RBS én Pangamot is een combinatie die garant staat voor die overwinning.

Krav Maga Hybrid System heeft ook stok- en mesvechten in het programma opgenomen. Want ben realistisch: verdedigingen tegen snij- steek- en slagwapens kunnen alleen een kans van slagen hebben als je weet hoe je die wapens hanteert.
Alleen in het Combat Krav Maga RBS kun je je deze vaardigheden eigen maken in de context van een ultiem gevechtssysteem.

Cuijpers heeft daar unieke methodieken, concepten, aanvalsflows en trainingsdrills voor ontwikkeld! Allen direct toepasbaar daar waar het nodig is: de straat!

Dus ..
Wil jij instructeur worden in Krav Maga Hybrid System?
Wil jj een extreem hoge vorm van zelfverdediging?
Wil jij het aanbod in je sportschool vergroten met echte zelfverdediging?
Wil jij je fighting skills in korte tijd naar een veel hoger niveau pushen?
Wil jij ook voor elk deelgebied specialistische trainingen?
Wil jij (on)gewapend kunnen vechten?
Wil jij toegang tot mijn Expert-Class training?
Wil jij je eigen gevechtssysteem realistischer en agressiever maken?
En ben je ook bereid om hard te trainen?

Dan ben ik op zoek naar jou! Teken in voor een van de opleidingen en ik zal je fysiek trainen en je de mindset van een vechter geven.

Aanmelden of meer informatie?
Wil je jezelf inschrijven of wil je meer informatie over de verschillende instructeursopleidingen? Neem dan contact op!

Met vriendelijke groet,
Koos Cuijpers
Directeur DKMF Fight Concepts
Oprichter Dutch Krav Maga Federation
Founder Krav Maga Hybrid Systems

   
De kosten voor de opleidingen bedragen € 675,=.
De opleiding omvat 10 bijeenkomsten van elk ca. 3 uur incl. voortgangstest en examens. De trainingen worden elke 2 weken gegeven in het weekend.

 


 

Kennismaken met Krav Maga Hybrid System?
Host een seminar

Snel Inschrijven?
Inschrijfformulier


Snel Contact?
06 - 53 192 418

Almere Sports
Overige groepslessen.
Klik hier

Last update 17 oktober 2016
Home Algem. Voorwaarden Visie Instructeur Seminar Bedrijven Nieuws Oproep Link Vacature Media Shop
••• Aanstaande zondag 23 oktober start de 2de Instructeurs opleiding van 2016. Wil je nog meedoen geef je dan snel op ••• NIEUW!! Proeflessen. Een proefles bij DKMF Fight Concepts betekent 3x meetrainen voor € 15,=. Boek Hier •••• Prive-training door DKMF Fight Concepts, click HIER voor info •••
  facebook youtube linkedin twitter
logo

Krav Maga Hybrid System

Boksen voor vrouwen

Bokszak Conditie-Training

Knife Fighting

Street Boxing

Personal Training

Contact

Lokaties