© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid

!! NIEUW !! Eskrima training in Amsterdam. Elke zaterdag. Check kravmaga-hybrid.com/eskrima.html

Privacyverklaring DKMF Fight Concepts

 

 DKMF Fight Concepts, gevestigd aan Paukenstraat 93 1312WK Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

DKMF Fight Concepts

www.kravmaga-hybrid.com

Paukenstraat 93, 1312WK Almere

+31653192418

 

J.H.M. Cuijpers is de Functionaris Gegevensbescherming van DKMF Fight Concepts Hij/zij is te bereiken via info@kravmaga-hybrid.com

 

• Persoonsgegevens die wij verwerken

DKMF Fight Concepts verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

 

• Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@kravmaga-hybrid.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

• Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

DKMF Fight Concepts verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

 

• Geautomatiseerde besluitvorming

DKMF Fight Concepts neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DKMF Fight Concepts) tussen zit. DKMF Fight Concepts gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

 

[geen geautomatiseerde systemen worden gebruikt]

 

 

• Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Zolang het lidmaatschap/verbintenis met DKMF Fight Concepts duurt. Gegevens worden na afmelding direct vernietigd.

 

 

• Delen van persoonsgegevens met derden

DKMF Fight Concepts verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

 

• Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

DKMF Fight Concepts gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

 

 

• Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door DKMF Fight Concepts en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@kravmaga-hybrid.com.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

DKMF Fight Concepts wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

 

• Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DKMF Fight Concepts neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@kravmaga-hybrid.com

- Voor- en achternaam

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Het afhandelen van uw betaling

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

 

DKMF Fight Concepts bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

(Categorie) persoonsgegevens  > Bewaartermijn > tot weder-(op)zegging van abonnementen

Personalia                                        > Bewaartermijn > tot weder-(op)zegging van abonnementen

Adres                                                 > Bewaartermijn > tot weder-(op)zegging van abonnementen

Enzovoort                                         > Bewaartermijn > tot weder-(op)zegging van abonnementen

 

 

 

 

DKMF Fight Concepts

J.H.M. Cuijpers

Paukenstraat 93

1312WK Almere

+31 6 53 192 418

 

 

 

Contact

 

DKMF Fight Concepts

 

kantoor

Paukenstraat 93

1312WK Almere

 

trainingslokaties

Operetteweg 108

1323VE Almere

 

2de Oosterparkstraat 33

1091HV Amsterdam

 

Uppsalalaan 3

3584CT Utrecht

 

+31 (0)6 53 192 418 (NL)

 

© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
DKMF
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
DKMF
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
DKMF
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid
© 2018 DKMF Fight Concepts|+31(0)653192418 | Krav Maga Hybrid